APP: No Hands

Denne appen lager et lite og hendig vindu du kan plassere hvor du vil på SmartBoarden. Du eller en elev kan trykke på firkanten, og den gir deg navnet på en tilfeldig elev.

Ideen er at du kan bruke dette i situasjoner der du ønsker å fjerne håndsopprekning, men heller fremme elevaktivitet gjennom å tilfeldig valgte navn i klasselisten. Du kan også bruke denne på en pc eller tablet som du skjermdeler med elever hjemme.

Elever kan selv gå bort å sette igang ruletten. Her er det kun elevene som leder fremdriften i timen!

Ta en titt på nettsiden deres her.

Updated on 3. april 2020