APP: Plickers

Plickers er et fantastisk formativt verktøy som kan brukes til alt fra å kartlegge underveisforståelse og sluttkunnskap til digitale exit-kort og oppmøtesjekking! Jo mer jeg ser av de kreative måtene lærere bruker Plickers, desto mer vil jeg spre ordet om denne stilige, gratis ressursen!

Har du elever i hjemmeundervisning kan de skrive ut arkene selv og holde det opp foran kameraet!

Ta en titt på videoen under, og kommenter gjerne hvordan du ville brukt dette!

Ta også en tur innom nettsiden deres på https://get.plickers.com/.
Updated on 3. april 2020