1. Home
  2. Bruk av digitale verktøy
  3. Netflix i undervisningen
  1. Home
  2. Annet tema
  3. Netflix i undervisningen

Netflix i undervisningen

Netflix har mange fantastiske dokumentarer og mye er egnet for bruk i undervisningen. Dette er hentet fra Netflix sin brukerstøtte:

Netflix er stolte av å by på originalproduserte dokumentarer som formidler noe meningsfylt til brukerne våre. Vi vet at mange av dere er like begeistret for disse filmene som vi er. På grunn av informasjonsverdien ønsker noen å vise dem i undervisningssammenheng – f.eks. i klasserommet, på neste klubbmøte, for bokklubben, osv. Derfor tillater vi undervisningsrelaterte visninger én gang. “Undervisningsrelaterte visninger én gang” betyr at du ikke kan vise filmene flere ganger om dagen eller i uken, men hvis du for eksempel er en lærer som vil vise filmen én gang hvert semester over flere semestre, er det ok.

Videre beskriver de hvordan du kan sjekke hvilket innhold du som lærer kan bruke i undervisningen:

De beskriver også hvordan en kan sjekke om innholdet kan brukes i undervisningen.

For å finne ut hvilke titler som er tilgjengelige for undervisningsbruk, gå til “Bare på Netflix”-delen (Only On Netflix) på media.netflix.com. Gå videre til “Alle alfabetisk” (All Alphabetical).

Du kan se hele listen over innhold som kan brukes i undervisning her.

For å fjerne en hver tvil, Netflix godtar at lærere bruker deres Orginalinnhold til undervisning(ikke underholdning, men ikke serier og filmer de selv ikke har produsert.

Updated on 28. mars 2020

Hva synes du, var dette nyttig?

Relatert innhold

Gi din kommentar