SciShow

SciShow er en gruppe vitenskapskanaler på YouTube som lager korte og barnevennlige videoer om alt og ingenting. Siden 2012 har kanalen fått flere datterkanaler; SciShow Space, SciShow Psych og SciShow Kids. Supert i undervisning, matpausen og for nysgjerrige elever som er fort ferdig med oppgaver både på skolen og hjemme!

Ta gjerne en titt på videoen fra de fire kanalene under. Videoene er på engelsk og kan til tider gå litt kjapt for yngre elever, men de er til gjengjeld visualisert med gode bilder, animasjoner og tekster.

SciShow legger ut daglige videoer om alt fra vaskebjørnhygiene til vaksiner for COVID-19
SciShow Space: Her finner elevene svar på alt de måtte lure på om solsystemet, verdensrommet og romfart. Kan vi bo på Mars? Hva er en Dyson-sfære? Finnes det stjerner inni stjerner?
SciShow Psych: Har du noen gang drømt om hvor fantastisk det hadde vært å lært seg ting mens man sov? Eller om videospill faktisk er skadelig for deg? Denne kanalen har svaret på alt som har med menneskets psykologi å gjøre.
SciShow Kids utforsker frøspiring, edderkopper og usynlig blekk, hvordan man kan lage sin egen tegneserie, hvordan Jorden ble til og hvordan man kan ake så fort som mulig på akebrett.
Updated on 8. juni 2020

Hva synes du, var dette nyttig?

Relatert innhold

Gi din kommentar